Tarieven

Het tarief voor de gezinstherapie is 75 euro per uur inclusief btw.

 

Het kennismakingsgesprek voorafgaand aan een eventuele Gezinstherapie is vrijblijvend en kosteloos. Dit gesprek zal ongeveer een half uur tot een uur in beslag nemen.

De kosten worden op basis van mijn registratie bij de RBCZ (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding komt vanuit alternatieve of complementaire zorg, de therapie valt onder psychosociale therapie. Het eigen risico is hierbij niet van toepassing.

Het uurtarief van A4Gezinstherapie geldt voor het consult exclusief de voorbereiding, rapportage, intercollegiaal overleg en administratieve werkzaamheden.

 

Afzeggen

 

Het kan gebeuren dat u verhinderd bent voor een afspraak. Wij vragen u dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. Wij zoeken dan naar een andere datum en tijd. Als de afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd of u vergeet de afspraak dan hanteer ik een tarief van €50.

 

 

Vergoedingen

 

A4 Gezinstherapie is aan gesloten bij een landelijk erkende beroepsvereniging (LVPW).  De LVPW is aangesloten bij een van de vijf landelijke koepelorganisaties namelijk de RBCZ. De beroepsvereniging en koepelorganisatie is door zorgverzekeraars erkend.

 

Het RBCZ houdt een register bij van erkende Registertherapeuten. A4 Gezinstherapie, hulpverlener Trudy van der Helm is hierin opgenomen onder RBCZ registratienummer: 171345B

 

Mijn AGB codes zijn bij de LVPW bekend.

 

Via onderstaande link kunt u zien welke zorgverzekeraars aangesloten zijn bij de LVPW en waar u dus een vergoeding kunt krijgen:

http://www.lvpw.nl/voor-clienten/zorgverzekeraars

KvK Nummer: 89852109

All rights reserved - A4Gezinstherapie

Bezoek ook A4mediation.nl