Het tarief voor de gezinstherapie is 100 euro per uur inclusief BTW.

 

Het uurtarief van A4Gezinstherapie geldt voor het consult inclusief de voorbereiding, rapportage, intercollegiaal overleg en administratieve werkzaamheden maar inclusief BTW.

 

Afzeggen

 

Het kan gebeuren dat u verhinderd bent voor een afspraak. Het zou fijn zijn als  u dit zo snel mogelijk aan mij door kunt  geven. Ik  zoek dan naar een andere datum en tijd. Als de afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd of u vergeet de afspraak dan hanteer ik een tarief van €50.

 

 

Vergoedingen

 

A4 Gezinstherapie is aan gesloten bij een landelijk erkende beroepsvereniging (LVPW).  De LVPW is aangesloten bij een van de vijf landelijke koepelorganisaties namelijk de RBCZ. De beroepsvereniging en koepelorganisatie is door een aantal zorgverzekeraars erkend waardoor u een deel van der kosten vergoed kunt krijgen.

 

Het RBCZ houdt een register bij van erkende Registertherapeuten. A4 Gezinstherapie, hulpverlener Trudy van der Helm is hierin opgenomen onder RBCZ registratienummer: 171345B

 

Mijn AGB codes zijn bij de LVPW bekend.

 

Via onderstaande link kunt u zien welke zorgverzekeraars aangesloten zijn bij de LVPW en waar u dus een vergoeding kunt krijgen:

http://www.lvpw.nl/voor-clienten/zorgverzekeraars

Tarieven

KvK Nummer: 89852109

All rights reserved - A4Gezinstherapie

Bezoek ook A4mediation.nl